NORWEA

26. januar 2017 - 15:20

KPMG Law inn i NORWEA

KPMG Law Advokatfirma er det siste tilskuddet til medlemsmassen.

Det er med glede administrasjonen kan ønske velkommen KPMG Law inn i foreningen, med selskapets særskilte kompetanse innen skatt, avgift og forretningsjuss. Norsk vindkraft, en næring i sterk vekst, møter på stadig mer komplekse spørsmål og problemstillinger, og vi er glade for at selskaper og kompetansemiljøer som KMPG Law ser verdien i et medlemskap i NORWEA.

- Vi er spente på å skulle jobbe med KMPG, og vi ser frem til et samarbeid som bærer frukter for alle involverte parter, sier Andreas T. Aasheim, spesialrådgiver i NORWEA.

Kontaktperson hos KPMG er Torbjørn Amundsen: (+47) 40 63 90 12 / torbjorn.amundsen@kpmg.no

Om KPMG Law:

KPMG Law tilbyr kvalifisert rådgivning innen skatt, avgift og forretningsjuss for både det norske og det internasjonale bedrifts- og personmarkedet. Avhengig av kompleksiteten i oppdraget, trekker vi inn eksperter innen revisjon og rådgivning. Vi kan dermed tilby helhetlige løsninger som innebærer mer enn juridiske vurderinger. Dette gir deg trygghet for at de økonomiske, kommersielle og juridiske aspektene ved din bedrift blir ivaretatt.

KPMG Law har etablert et eget forretningsområde; "Foreign Business Services" som tilbyr skreddersydde løsninger for utenlandske virksomheter som skal etablere seg eller gjennomføre tidsbegrensede prosjekter i Norge. Vi bistår med alt fra registrering av selskap/filial til regnskapsføring, skatt, lønns- og HR-administrasjon. Vår internasjonale arbeidsrettsgruppe kan vi by på unik kompetanse innenfor internasjonal arbeids- forsikrings- og trygderett

I Norge har KPMG Law over 120 ansatte fordelt på kontorer i 9 byer. Vi er en del av KPMGs globale nettverk av spesialister, representert i mer enn 150 land, med over 150 000 engasjerte medarbeidere. KPMG Law gir derfor våre klienter tilgang til lokalkunnskap på et globalt nivå; vi kan bistå deg med å finne løsninger som fungerer optimalt både i deres hjemland og i Norge. Vårt mål er å gjøre det komplekse forståelig, og på den måten bidra til at din virksomhet kan navigere trygt gjennom et stadig mer lovregulert landskap.

Tilbake

Relaterte nyheter:

14-06-18 Stormvind – ny prosjektutvikler på det norske vindmarkedet
12-04-18 Vindkraft bidrar til lavere strømpriser på sikt
24-01-18 Program og påmelding NORWEAdagen 2018
18-10-17 VEO joins NORWEA
14-09-17 Energy Innovation joins NORWEA
13-06-17 NORWEAs innspill til fremtidige konsesjonsprosesser- nasjonal ramme for vindkraft

Om Norwea

Vind- bølge- tidevann

Norwea er en interesse- og lobbyorganisasjon som jobber for å fremme norsk fornybar energiproduksjon. Norwea  arbeider for å skape og opprettholde et modent og langsiktig vindkraftmarked i Norge. Vi arbeider også for en langsiktig utvikling av marin fornybar energiproduksjon som utover offshore vindkraft, inkluderer energiformer som bølge- og tidevannskraft. Les mer om Norwea...

NORWEA, Vind- Bølge-Tidevann
Wergelandsveien 23b,
0167 Oslo
post@norwea.no
Tlf. +47 47 34 93 48
© Copyright 2006 - 2012
All rights reserved.